Tarieven

Voor een actuele prijs voor de opname en registratie van een energielabel voor woning of utiliteit kunt u contact opnemen via mail op p.slijkhuis@energielabel-plus.nl vermeld in deze mail het adres van de te registreren woning of utiliteitspand en uw verdere contactgegevens. Eventueel kunt u ook telefonisch contact opnemen op 06-11189222

Om vooraf de gebruikersoppervlakte te bepalen wordt gebruik gemaakt van het Kadaster. Op https://bagviewer.kadaster.nl/ wordt een indicatie van het gebruikersoppervlakte van het gebouw gegeven. Die gegeven gebruikersoppervlakte zal bij de offerte worden gebruikt.

Op al onze offertes en opdrachten is De Nieuwe Regeling 2011 ‘Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur DNR 2011’ van toepassing. Deze treft u aan op https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/bna-downloads/documents/Rechtsverhouding_DNR2011_juli2013_NED.pdf of via de volgende link ‘De Nieuwe Regeling 2011’ . Energielabel-Plus is verzekerd zoals hierin vastgelegd. Indien uw opdrachtverstrekking afwijkingen bevat ten opzichte van De Nieuwe Regeling 2011, gelden voor de verzekering als eisen dat het Nederlands Recht/Nederlandse Rechter overeengekomen is, dat de maximaal verzekerde vervaltermijn tien jaar is, dat er geen turnkeyafspraken zijn gemaakt, dat het niet om schade vanwege investerings- en rendementsberekeningen gaat of schade vanwege het niet of niet tijdig leveren van diensten.